KAUNEUDEN ÄÄRELLÄ

Mistä kauneuden äärellä- yritys on ponnistanut liikkeelle?

Olen valmistunut 08 sairaanhoitajaksi ja tehnyt koko työurani leikkaussalissa instrumentoivana sairaanhoitajana. Kun jäin esikoisesta äitiyslomalle, sain vahvan tunteen siitä, että en halua enää palata sairaalaan töihin. Pidin työstäni paljon, mutta en työolosuhteista. Sairaanhoitajan työ on rankkaa, työolosuhteet huonot ja tuntui, että ainut asia, millä oli väliä, on työn tehokkuus. Koin, että en voi tehdä työtäni niin hyvin kun toivoin.

Äitiyslomalla pohdittuani tulevaisuutta, sain kuin salama kirkkaalta taivaalta idean kosmetologin koulutuksesta. Niin vahva intuitio, niin kun se olisi aina ollut mun haave. Suurin ongelma oli kouluttautuminen. Sairaanhoitajan koulutuksen vuoksi en päässyt kouluun, koska kaikki ammatittomat oli etusijalla.

Jyräsin tieni oppisopimuskoulutukseen, että pääsisin alalle. Oppisopimustaiva oli 9kk kivinen tie ja todella moni asia vastusti. Löysin kuitenkin työnantajan joka uskoi projektiin. Suoritin koulutuksesta 7kk oppisopimuksella. Kuljin 1.5vuotiaan äitinä teoriatunneilla viikottain tampereella. Paletti oli melko haastava ja olinkin ison päätöksen edessä: jonkun asian oli muututtava, joko opinnot loppuvat tai minun oli päästävä jatkamaan opintoja kouluun. Sain lopulta 2 viikon varoitusajalla paikan amiksesta.

Opiskeluaikainen paletti oli perfektionisti- ja suorittajaluonteelle melko hevi setti. Niin hevi, että kävin opintojen aikana jopa burn outin läpi. Täyspäiväinen koululainen, yrittäjä, 2 työtä, pikkulapsiarki ja kova treenaaminen... Kynttilä paloi molemmista päistä. Melkosessa sopassa on siis tämä yrittäjä on keitetty. Valmistuin kuitenkin kaikesta huolimatta ajallaan 2016.

Olen toiminut yrittäjänä alalla vuodesta 2014. Enkä kadu päivääkään. Tein opintojen ohessa sivutoimisena töitä allala ja suoritin osan käytännön tunneista ja harjottelusta oman yrityksen alla. Rakastan työtäni ja se harvoin tuntuu työltä. Oman itsensä herruus ja vapaus toteuttaa työtä omannäköisellä tavalla ja oman arvomaailman pohjalta, on parasta.

Oma aknetausta on saanut minut syventymään omaan työhöni vähän eri näkökulmasta. Olen nähnyt omassa aknetaistelussa, miten kokonaisvaltainen ihonhoito on ainut tapa, millä saadaan pysyviä hoitotuloksia aikaan. On tärkeää pureutua iho-ongelmien syntyjuurille, että voidaan saada pysyviä tuloksia.

Koen omiksi vahvuuksiksi alalla sen, että teen työtäni suurella sydämellä. Olen aidosti kiinnostunut siitä, että ihmiset saavat apua sen sijaan, että dollarit kiiluu silmissä ja asiakkaita satelee liukuhihnalla ovista ja ikkunoista. Koen myös tärkeäksi, että teen työtäni omalla persoonallani ja omannäköisesti, asiakas ja sen tarpeet kaiken keskiössä. Haluan, että täällä on jokaisen hyvä olla, jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja voit luottaa siihen, että täällä sinä olet tärkein! <3