PALVELUT

Ripsienpidennykset

.Kauneuden äärellä tarjoaa laadukkaat ja turvalliset ripsienpidennykset. Tarjolla on klassiset ja volyymiripset, sekä hybridiripset.

 Ripset toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ripsiä kunnioittaen. Lopulliseen lopputulokseen vaikuttaa asiakkaan ripsien lähtötilanne: pituus, tuuheus ja kunto.

Lash lift / ripsien kestotaivutus

Lash liftin avulla saamme luotua ripsiin lisää näyttävyyttä ja käsittelyyn sisältyvän kestovärin ansiosta tummuutta. Parhaimmassa tapauksessa voit sanoa useammaksi viikoksi hyvästit ripsivärille.

Ripsien kestotaivutuksella saamme aineiden avulla vaikutettua ripseen niin, että se pysyy taivutettuna koko karvan kasvusyklin ajan n. 6-12 viikkoa, eikä mikään aine voi vaikuttaa niihin suoristavasti.

 Lopputulokseen vaikuttaa asiakkaan ripsien tuuheus ja pituus. Lyhyisiinkin ripsiin pystyy tekemään käsittelyn.


Brow lift / kulmien laminointi

Brow liftin ansiosta saamme tehtyä kulmakarvoihin täydellistä muotoa. Aineiden avulla pääsemme vaikuttamaan kulmakarvaan niin, että voimme muotoilla kulmakarvat uudelleen ja ne pysyvät siinä koko kasvusyklinsä.

Laminoinnissa saamme itsepäisimmätkin kulmakarvat hallintaan, kasvavat ne sitten alaspäin, sivulle tai kihartuvat, aineiden vaikutuksen jälkeen karvat tottelevat paremmin ja saamme muotoiltua ne täydellisempään muotoon. Palvelu sisältää kestovärjäyksen. 


Kasvohoidot

Kasvohoidot räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeet huomioiden. 

Kasvohoidoissa pyritään pääsemään iho- ongelmien syntyjuurille, eikä vain laastaroimaan iho- ongelmia. 

Kasvohoito on sopiva sekoitus rentoutumista ja oppimista omasta ihosta, sen tarpeista ja hoidosta.

Kasvohoidoissa on valittavana useampi eri kasvohoito asiakkaan tarpeiden mukaan. Kasvohoidot tehdään Olivia klein professionalilla tai Esse skincarella.

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitä haluat, mietitään yhdessä!

Led- valohoito

Led- valoterapialla on saatu loistavia tuloksia erilaisten tulehduksellisten ihosairauksien kuten mm. aknen ja ruusufinnin, POD: in ja atopian hoidossa. Led- valoterapia tuli palveluihin tehostamaan juuri luonnollisin keinoin erilaisten tulehduksellisten ihosairauksien hoitoa.

LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni- ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia hyödyntäen. Hoito on täysin kivuton, eikä tunnu ihossa miltään. 

 Led- valoterapialla hoidetaan myös mm.  punoitus, couperosa, arvet nuorennushoidot,  Aknehoidot, tulehdukset, ihon pehmentäminen, rauhoitus, kirkastus, ym.
Lymfaboots

Lymfahieronta on syvähierontaa jaloille ja keskivartalolle. Ilma johdetaan bootseihin/ vartaloliiviin letkua pitkin täyttäen ilmatasku kerrallaan aiheuttaen painetta kudoksiin. Paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Lymfahieronta on kivuton, miellyttävä ja rentouttava paineluhieronta josta on apua mm. Tehostamaan palautumista, Rentouttamaan lihaksia, vähentämään turvotusta ja selluliittia, vilkastuttamaan verenkiertoa, lymfanestekiertoa, nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista. 

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien kestovärjäyksellä saadaan luotua lisää tummuutta, intensiivisyyttä ja näyttävyyttä ripsiin.

 Kulmien muotoilulla ja värjäyksellä saamme tuotua lisää näyttävyyttä kulmiin ja kehystä kasvoille. 


Sokeroinnit

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jonka avulla saamme ihokarvat poistettua karvatuppineen ja näin saat nauttia karvattomuudesta useamman viikon ajan. 

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä ja tehokas kuorinta iholle.

Säännöllisen sokeroinnin avulla voimme pikku hiljaa saada karvatupen surkastumaan, jonka vuoksi karva kasvaa koko ajan ohuempana ja ohuempana ja voi jopa lopulta kokonaan tyrehtyä. 

Etäkonsultaatio

Onko sinulla ihohaasteita, johon tarvitset apua? 

Etäkonsultaatiopalvelun avulla analysoin ihoasi kuvien ja kertomasi perusteella. Esitän sinulle ḱysymyksiä, johon saat vastata. Käymme läpi käytössä olevan kosmetiikan ja blokkaamme sieltä pois ihoasi turhaan kuormittavat tuotteet, että voimme olla varmoja, että et itse aiheuta ihollesi epätasapainotiloja. 

Etäkonsultaatiossa saat kattavat ihonhoito-ohjeet sinun ihosi tarpeille, tuotesuositukset ja postitan sinulle valitsemasi tuotteet. 

Jalkahoidot

Jalkahoidossa siistitään kynnet ja kynsinauhat, sekä hoidetaan jalan ongelmia, kuten kovettumia tai känsiä. 

Jalkahoitoon sisältyy aina hieronta ja halutessasi kynsien lakkaus. 

Hieronnat

Kuumakivihieronta on ihana rentouttava hieronta, jossa yhdistyy klassinen hieronta ja kuumilla basalttikivillä hierominen. 

Basalttikivet luovuttavat kehoon lämpöä, rentouttavat ja auttavat lämmön avulla rentouttamaan lihaksia. Rentoutuminen on taattu.